Volly's dagbesteding

Volly’s dagbesteding is opgezet door Marieke en Annemiek. Beiden gediplomeerde zorgmedewerkers met jarenlange ervaring in de jeugdzorg, ouderenzorg en psychiatrie. Ze waren het erover eens dat dagbesteding anders kon; kleinschaliger en meer klant gericht.  Daarom ontwikkelden ze samen het plan “dagbesteding nieuwe stijl” waarbij de deelnemer en zijn of haar kwaliteiten centraal staan en falen niet mogelijk is. 

Hun plan hebben ze omgezet in aktie en met succes! Vanaf mei 2022 is dagbesteding Volly’s een feit. Een dagbesteding die niet gekoppeld is aan een (grote) zorginstelling maar een dagbesteding waarbij persoonsgericht gewerkt wordt. De dagbesteding sluit aan bij de wensen en behoeften van de zorgvrager. Dat wil zeggen dat het dagritme aangepast wordt aan de individuele persoon. Er wordt veiligheid en structuur geboden in een huiselijke omgeving. De deelnemers blijven meedraaien in de maatschappij en mantelzorgers worden ontlast. 

Indien een deelnemer mogelijkheden heeft om door te groeien naar bijvoorbeeld (vrijwilligers) werk wordt hier naartoe gewerkt. Er wordt altijd gekeken naar de kwaliteiten van de deelnemer. 

Vragen? Benieuwd naar hoe onze dagbesteding werkt en eruit ziet? Iedereen is van harte welkom om kennis te maken!

Volly’s dagbesteding is open op dinsdag t/m vrijdag van 9:30-17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.